Stress kommer mot oss fra alle vinkler – arbeid, skole, familie og til og med vår daglige pendling. Heldigvis kan rådene som finnes i dette utvalget av håndplukkede tips og triks brukes til å konstruktivt vurdere og svare på de vanligste kildene til stress. Hold deg rolig, fortsett, og husk disse tipsene i din nødstid.

Hvis du føler deg stresset, bør du vurdere å ta opp kampsport. Ikke bare kan kampsport gi deg et uttak for noen pent opp sinne eller stress, men det vil lære deg å fokusere ditt sinn og kropp. Du lærer effektive måter å håndtere stress på og tømme tankene dine. Det er også mye moro og kan være en pause fra resten av livet ditt.

En fin måte å redusere stress eller for å hindre alt sammen er å ikke bekymre deg for de små tingene i livet. Ved å bekymre deg for hver lille ting som skjer i livet ditt, øker du naturlig stressnivået og presset på deg selv. En god praksis å følge er å prioritere de tingene som skjer i livet ditt ved å plukke de få viktigste tingene du kommer til å bekymre deg for og la de andre små tingene skje. Du kan ikke kontrollere eller endre alt i livet, så ved å la de små tingene gå, reduserer du også stressnivået ditt.

Varm opp for å redusere stress. Gni hendene sammen raskt til de føler seg varme. Når de er varme, legg dem over dine lukkede øyne i omtrent fem sekunder og pust dypt. Mørket og varmen fungerer sammen for å være trøstende og bidra til å ta bort noe av stresset ditt.

Ring en gammel venn som du ikke har snakket med på lenge og ta igjen hvor de er i livet. Dette vil bringe tilbake minnene du hadde med dem, noe som vil få deg til å føle deg bra for resten av dagen. Rekindling et gammelt vennskap er en fin måte å eliminere stress.

Lær positive tenkning teknikker for å erobre stress. Når du føler deg stressende, sett deg ned og ta noen dype åndedrag. Lukk øynene og tenk på deg selv i ditt favoritt avslappende sted. Enten det er på en strand avslappende og nipper til en drink eller på en ball spill med barna, ler og har det gøy. Bare å tenke på positive og stressfrie situasjoner vil få stresset til å forsvinne.

Gå en tur. Walking vil tvinge deg til å puste dypere og forbedre sirkulasjonen. Hvis du er i stand til det, er det mest hyggelig å gå utenfor. Men å gå inn vil også fungere. Uansett hva du velger, bare stå opp og flytt! Det vil bidra til å roe deg og lindre litt stress.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å bekjempe stress er å være motstandsdyktig. Når ting ikke går slik vi vil, vil vi noen ganger betrakte oss selv som et offer. Denne typen tenkning kan gjøre deg stresset. Prøv i stedet å overvinne vanskelige situasjoner så godt du kan.